04 March 2010

Så kan det gå

Solen skiner och jag tänkte ge mig ut för en halvtimme sedan, men barnen bara sover och sover! För en gångs skull samtidigt! Imorgon är det meningen att jag ska fixa nytt pass. Och idag kommer jag på att jag borde gått och klippt luggen. Lite sent påkommet. Man ska ju trots allt leva med sitt passfoto ganska länge. Det är väl ändrat till fem år nu?

Igår spelade Ryan rugbymatch och bara för att han var borta var det kaos att lägga barnen. Typiskt. Annars tar det tio minuter att få Ella i säng och sedan 20 min för tvillingarna (för det mesta). Men igår var det skrik och gråtkalas för samtliga (även för mamman nästan). Men till slut somnade Noah utan att ha ätit och utan pyjamas, iklädd samma kläder som han haft på sig på dagen. Maja somnade somnade i min famn och sedan var jag helt slut. Hetsåt lite popcorn och gick och lade mig. Men alla överlevde och vaknade på strålande humör i morse. Ryans lag vann matchen.

Idag ska det inhandlas målarpenslar och trosor i ministorlek till pottränande lillskruttan. Målarpenslarna är till mig. Tänkte utveckla min konstnärliga kreativa sida och måla lite (golvlister i vardagsrummet)!

No comments: