06 February 2009

Jag gillar att använda nätet till att få saker och ting uträttat. Det finns inget smidigare än att betala räkningar, skicka en hälsning eller beställa något. Nu på morgonen har jag checkat in oss på kvällens flight som tar oss hem till mamma och pappa och sköna svedala. Klick, klick så är det klart. Välja vart i planet man vill sitta och printa boardingkort. I like!

I morgon blir det kalas igen! Ella är ruttad och öppnar paket i rykande tempo. Skönt att det är över sen för efter Sinterklas, julafton och födelsedag så käns det som att det är ok att det dröjer lite till nästa gång.

Nu ska jag jobba (läs fika, läsa lite nättidningar och bloggar) till lunch, sedan drar vi och äter på stan, hämtar på dagis och sedan sticker vi till Schiphol.

På måndag blir det mycket angenäm fika med vän. Förhoppningsvis barnfritt så vi kan slå på stort och åka till bästa köpcentrat norr om stan; Stinsen. Där kan man go wild på god latte och shopping på Lindex och Polarn & Pyret. Och Granit är förståss en favorit.

Tjejerna får klara sig utan mig ikväll. Ha så jättekul!
So long. Ses norr om stan!

2 comments:

Emma said...

Ha det så jättebra i Sverige! Vi kommer att sakna dig ikväll!

Anonymous said...

Vi norr om stan ser fram emot att ses! KRAM!