13 December 2006

Ö med påsk mitt i juletid


Nu är mor, far, Matte och Vanessa på påskön. Tråkigt.. för där hade man ju inte heldre velat vara just nu.. inte alls. Kolla på tråkiga statyer som är gamla som gatan... Vad är en bal på slottet...

2 comments:

Anonymous said...

Önskar resgänget en härlig...resa!
Fyller inte ngn av bröderna Klint år här i dagarna eller är jag helt ute och cyklar? Grattis från ett regnigt Sollentuna om jag har rätt!

Nice att du har fått hem saffran nu Ninis, åhej vad du kommer att baka nu. Jag äter faktiskt en lussekatt even as I write.

KRAM!

Anonymous said...

Ja, vi har faktiskt sett massor med statyer. Gubbarna står överallt på ön och jag känner mig som fisken i vattnet, passar bra bland dom gamla reliken. Någon julkänsla har man inte här heller, det är ju +30 och strålande sol. Vi jobbar på solbrännan, dvs försöker hitta skugga för att inte brinna upp! De ni! Vi badar i poolen och i Stilla havet som inte är så stilla, det går ganska stora vågor, men numera vågar jag ju t.o.m. ducha över ansiktet så det klarar jag galant.
För övrigt så går vi från det ena BBQ partyt till det andra, så trots mycket promenerande befarar jag att vågen hemma inta blir kul att tampas med.