13 November 2006

Victor & Rolf

Är det någon som har missat? Kurt och Lennart, eller vad de nu heter, är i stan! Och hysterin är värre än på Beatles tid! Nästan i alla fall... I natt satt halva sveriges kvinnliga befolkning och väntade med spänning på att kollektionen skulle släppas även på nätet. Vips sa det så var allt slut. Handlandet verkar ha gått rätt bra här också för det finns bara lite byxor kvar om man går in på H&Ms nätbutik och kollar! Jag tänker på alla stackars människor som nu springer runt som galningar på H&Ms lager och packar bröllopsklänningar i stora kartonger och en hjärteblus här och en trenchcout där, så svetten lackar. Det lär vara en del som ska ut för leverans.

Men är det inte smart ändå, att som företag komma på en sådan här grej?! Om och om igen lyckas de! Först ut var det Lagerfeld, sedan var det Stella McCartney som vände upp och ner på halva stan. Och precis innan Victor & Rolf klämnde de in Madonna (lagom till hennes världstunrné).

Nu finns i alla fall V&R kläderna till överpriser på Blocket och E-bay. Ush och blä, det är fult tycker jag.

Och allvarligt, hur många av oss vanliga dödliga var det egentligen som kände till Victor & Rolfs verk innan de kom till H&M?
Bilder lånade av www.h&m.com

2 comments:

Anonymous said...

Wow Victor & Rolf are great ...

Cissi said...

Ja inte jag men det förstår du nog om man tänker på hur moderiktig jag är. Eller inte är, ska det ju vara ;)