30 August 2009

Hockeyfrilla

Idag klippte vi Ellas lugg igen och nu har hon en riktig hockey frilla. Om hon förtod vad vi har gjort henne skulle hon säga upp bekantskapen med oss. Det ser för hemskt ut. Jag måste komma på någon smart lösning till på onsdag då hon ska på dagis, annars kommer de andra ett och ett halvtåringarna mobba henne. Stackarn. Jag har kommit fram till följande alternativ; mössa, hårspänne eller peruk. Om inget av de fungerar får hon stanna hemma tills håret växt ut igen.

Men jag tänker inte skämma ut henne ännu mer genom att visa en bild, så ni får en gammal bild istället. Hon provar morfars läsglasögon. På den tiden hon hade lugg.

2 comments:

Anna said...

Ella har ju värsta svallet nu, kanske dags för ett första besök hos frisör? Dom brukar ju ha roliga stolar som barn får sitta i...kanske tom Ella kan vara stilla i ett par minuter om hon får sitta i en rolig stol?

kanske.... :-)

Anonymous said...

Jag har val berattat narjag klippte lugg pa Emily och hon sag ut som han i filmen Dum Dummare...ja det var inget kul heller,tur att deras har vaxer ganska fort iallafall. hahah Kram Linda