26 July 2009

Busy busy

Hemma hos oss är det full rulle. Ryan lägger golv i rasande fart och väggarna är färdigmålade. Om jag bara kan fixa gardiner så kan Ella flytta in redan under nästa vecka. Det ena leder alltid till det andra och en garderob är lensad på dess innehåll och allt ska gås igenom. En slänga hög, en ge bort hög och en välgörenhetshög. Hur vi kan samla på oss så mycket kläder som inte används är bortom mitt förstånd. Alla bebisgrejer kan snart samlas ihop på en plats och flytta in i Ellas gamla rum som blir tvillingarnas. Puh! Just nu står det kartonger, klädhögar och pappkassar i varenda hörn.

Om en vecka kommer vår gäst som ska inta gästrummet så tills dess måste det vara helt urstädat. Vi är en bra bit på väg.

Och SNART är det semester!

1 comment:

Dorothea - Tvillingmamma & Gravid said...

Tusen tack!

Nja det kan man väl inte göra någonstans.
Haha, jodå.. men stor är den ju verkligen. Men eftersom att barnen bara kommer vara ca 1 år och 3 månader när "mini" kommer så MÅSTE vi ju ha en vagn, dem kan ju inte gå långt alls. Om dem ens kommer gå ;)
Men man kommer ju inte kunna gå på stan med trillingvagnen direkt. Det får jag och "mini" göra mitt på dagen medans barnen är på dagis om vi kännner för det =)

Men vi bor ju på landet så här kommer vi ju fram iaf =)
Annars blir ju trillingvagnen mer när man går på promenad med vännerna och så + ica maxi, ikea och lite "större" ställen =)

Grattis själv till de små underverken i magen. Spännande.
Vet du om det är enäggs eller tvåäggs?