04 May 2009

Gräset är alltid grönare...

Jag sitter och räknar lite på mammaledigheten. Snälla, ge mig €10.000 så jag har råd att vara ledig med mina bebisar i ett halvår. Eller €8000 räcker, jag lovar att snåla. Eller flytta mig till Sverige där man inte behöver oroa sig för sådant här. Jag vägrar släppa ifrån mig mina bebisar till dagis när det är 3 månader gamla. Att andra gör det är helt upp till dem. Jag respekterar andras beslut, men JAG vill inte.

4 comments:

Anna said...

Flytta HEM!!! Vi har ju räknat med att få vara barnvakt och grejer ju. Så ta nu och lägg om alla planer och flytta hem!!!

Emma said...

Ja, inte är det lätt inte. Var ju oxå hemma ett halvår med Oliver vilket var helt ok. Men det kändes inte roligt att behöva lämna Elvin redan efter 12 veckor :-(

Men, vem vet, du kanske är lättad att få börja jobba efter 3 månader hemma med 3 små barn ;-)

Kraaam

Atomflickan said...

Ibland vet vi nog inte hur bra vi har det här i Sverige... Jag gnäller att min sambo vill ha halva föräldraledigheten så jag bara har råd att vara hemma i 8 månader. Ska vara tyst nu.

Grattis till tvillingar!

Comments by Klint said...

Ja precis, efter tre månader kanske det blir rena semestern att få börja jobba igen. Jag är bara lite bitter just nu! Dessutom kanske man inte ens har ett jobb att komma tillbaka till och då var ju det problemet löst!