03 June 2008

Regn

Sent igår kväll strök jag en klänning som jag tänkte ha på mig idag, men det fullkommligt vräker ner och det är så mörkt att jag är tvungen att tända lamporna i vardagsrummet. Suck.

Min granne är brevbärare och gav sig precis iväg på sin cykel iklädd full mundering. Hon vinkar så glatt till mig vare sig hon ska ut i regn eller sol med sin post. Nu till dagens stora fråga. Kan man bli förkyld om man blir kall och blöt ute? En förkyldning är väl ändå ett virus och det kan man väl inte få av att bli kall?? Eller?

3 comments:

Cissi said...

Jag vet att många inte håller med mig men jag tror inte man blir sjuk av kyla och väta. Jag tror att om man har ett virus i kroppen så "bryter" det kanske ut snabbare men själva kylan blir man inte sjuk av. Punkt slut. Det var min mening ;)

Therese said...

Håller med dig helt och fullt, Cissi. Kyla, väta, drag och blåst kan bara inte få kroppen att spontant framkalla förkylning. Bara hjälpa till att få den att bryta ut.

Däremot kan man få en rejäl men snabbt övergående `snuva`när man sitter hemma och gråter över internet shopping som inte blev lyckad... ;o))

Anonymous said...

Vet inte vad jag ska svara pa det egentligen,men jag far ont i halsen varje gang jag anvant AC;n i bilen..det e lite konstigt tycker jag! ;)