01 March 2007

Efterlysning!

Är det någon som har sett till min mamma? Hon är liten och blond och när man shoppar stillsammans syns hon inte bakom klädställningarna för hon är så kort! Hon hörse senast av sig i ett kort mail där inte mycket avslöjades. Hon kan säkert hittas på bokrean på Perssons bokhandel. Ser ni henne så hälsa att jag saknar henne och att hon gärna får höra av sig!

6 comments:

Cissi said...

japp jag såg henne bakom en hög stapel med böcker som hon köpt till dig!

Rikke said...

mener også og ha set henne.. men det va på onsdag..

Anonymous said...

Helt rätt! Jag gick upp i gryningen för att vara först på Perssons, armbågade mig fram bland allt folk så att blodet stänkte. Svetten lackade när jag äntligen kom ut därifrån och armarna hängde nere vid knävecken när jag till sist var på hemväg. På vägen stannade jag också på gamla hederliga Obs! och började om med samma procedur för att få tag i kokböcker åt dig. Nu har jag allt hemma och eftersom jag är helt slut av ansträngningen så ligger jag och läser dina böcker vilka du får ta över efter mig. Bakrecepten ska jag också prova och dom böckerna kan du få ifall inte sidorna klibbat ihop med äggvita eller nåt. tur att det är ett år till nästa rea!!

Anonymous said...

Heja Annika!

Mattias said...

Jag har inte heller hör mycket från stormamman på länge. Har du lyssnat på intervjun jag skickade. Tyckte den var riktigt intressant. Kanske känner du och mamma igen er.

Vi har precis bevittnat en månförmörkelse. Ganska ballt.

Anonymous said...

Vi har också tittat på månen. Vilka fantastiska fenomen man får vara med om.

Hej tillbaka till Anna!